016 23 22 06

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Over ons

Over Ons

Dezimmo staat garant voor duurzaam en tijdloos vastgoed op bijzondere locaties.

Sinds 2014 ontwikkelen, financieren, bouwen en verkopen wij residentieel vastgoed met hoog rendement. Vanuit een familiale context bieden wij kleinschalige bouwprojecten met een langetermijnvisie.

Onze projecten worden gekenmerkt door een hoogstaande architectuur, duurzaamheid, functionaliteit en een strikte opvolging voor wettelijke normen en voorschriften met een correcte prijszetting en optimale klantvriendelijkheid.

Eén van onze vele troeven is het rechtstreeks contact met de architecten tijdens de verwezenlijking van het bouwproject. Zij nemen daarenboven ook de volledige coördinatie van het project op zich en zijn op die manier een uiterst geschikte bron van informatie. Zij staan potentiële klanten indien gewenst rechtstreeks te woord op de werf en kunnen zo van dichtbij de zorg aantonen waarmee het project ontworpen werd en verwezenlijkt wordt. Zij begeleiden, adviseren en staan ter beschikking van de klanten tijdens het volledige verloop van het project waardoor persoonseigen wensen geïntegreerd kunnen worden.

Wenst u meer inlichtingen over één van onze projecten of heeft u een andere vraag? Aarzel niet en contacteer ons vandaag nog of blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen via onze Facebook- en Instagrampagina!

pngegg (7)

Duurzaam en tijdloos
residentieel vastgoed

pngegg (9)

Kwaliteit

pngegg (8)

Integriteit

pngegg (2)

Familiale
context

pngegg (1)

Koop rechtstreeks bij de ontwikkelaar!

pngegg (4)

Zonder voorfinanciering!
Betaal pas bij oplevering.